Over Het Lichtpunt en Ingrid Goemans

Met helderziende waarnemingen blokkades in het lichaam opsporen en afvoeren

Ik ben geboren in 1960 in Amsterdam waar ik ook mijn jeugd heb doorgebracht. Mijn paranormale gaven werden ontdekt toen ik in Amsterdam werkzaam was als pedicure. Tijdens de voetmassage voelden cliënten vaak nieuwe energie in hun lichaam stromen. Ik heb me verdiept in deze bijzondere materie en ontdekte al snel dat ik magnetiserende gaven heb

Opleiding en paranormale ontwikkeling

Mijn naam is Ingrid Goemans den Hartog van Het Lichtpunt en ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als natuurgeneeskundig therapeute en magnetiseur met als specialisatie paranormale therapie.

Om betrouwbaar en goed met mijn gaven te kunnen werken, heb ik een 4 jarige HBO opleiding Paranormaal therapeut gevolgd aan het Johan Borgman College. In 2001 heb ik de opleiding afgerond en inmiddels werk ik al weer 15 jaar als natuurgeneeskundig therapeute in mijn eigen praktijk Het Lichtpunt  in Lelystad.

Waarnemingen en cliënten

Tijdens mijn behandelingen gebruik ik mijn helderziende waarnemingen waardoor ik blokkades in het lichaam van cliënten kan opsporen en afvoeren.

Ik werk vanuit een holistische visie en ik zoek naar mogelijke oorzaken van de klachten op lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied.

Vaak werk ik naast een reguliere behandelaar of therapeute, en ik zal u dan ook altijd adviseren de door de reguliere arts voorgeschreven medicijnen te blijven gebruiken en deze behandelingen ook te blijven volgen.

Ik behandel cliënten meestal in mijn eigen praktijk maar als cliënten moeilijk ter been zijn of anderszins geen mogelijkheid hebben mijn praktijk te bezoeken, dan bezoek en behandel ik cliënten ook thuis.

 

Kwaliteit en oprechtheid

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie van Natuurgeneeskundig therapeuten “Verbond Van Energetisch Therapeuten” en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg; afgekort tot RBCZ

Het lidmaatschap bij “Verbond Van Energetisch Therapeuten” garandeert u dat:
  • u bij een betrouwbare therapeute van onbesproken gedrag komt die uw privacy waarborgt en die zich houdt aan het beroepsgeheim
  • u een op HBO niveau afgestudeerde en bijgeschoolde therapeute komt
  • u bij de meeste zorgverzekeraars met een aanvullende polis in aanmerking komt voor een vergoeding van uw consult
  • u in een goede en schone praktijkruimte wordt behandeld
Garantie

De licentie bij het RBCZ garandeert u dat u bij conflictsituaties met de therapeute uw beklag kan indienen bij deze onafhankelijke stichting.

 

Registratie Beroepsorganisaties

Mijn licentienummer bij het RBCZ is: 101032R. Mijn registratienummer bij de Beroepsorganisatie “Verbond Van Energetisch Therapeuten”: 206. Agb (Algemeen Gegevens Beheer) code therapeute 90029746. Agb (Algemeen Gegevens Beheer) code praktijk 90008718. Kamer van koophandel nummer 32161211

Meer informatie

Neemt u gerust contact op voor meer informatie

Contactpagina >