Consulten en behandelingen

natuurgeneeskundige therapie met als specialisatie paranormale waarneming

Uit experimenteel onderzoek blijkt dat een therapeutische behandeling bij jonge kinderen, dieren en planten objectief aantoonbare effecten heeft; suggestie en het placebo-effect verklaren de werkzaamheid van de therapie niet. Ook wijst wetenschappelijk onderzoek uit dat zes van de zeven cliënten vinden dat zij baat hebben bij deze therapie.

Wie behandel ik

In mijn praktijk behandel ik cliënten, ook kinderen, met uiteenlopende klachten zoals burn-out, gebrek aan energie en levenslust, angsten, depressiviteit, slaap problemen en nog veel andere klachten. Ik help ook met het wegnemen van spanningen bij examens of bij andere spannende momenten. Tevens behandel ik rouwverwerking en problemen met huilbaby’s.

Wat kan ik behandelen

Ook behandel ik migraine en andere soorten hoofdpijn, nekhernia, vastzittende schouders, gewrichtsproblemen en reumatische aandoeningen, R.S.I –klachten, beknelde zenuwen zoals carpale tunnelsyndroom (pols), tennisarm maar ook rugklachten zoals bijvoorbeeld hernia, spit, ischias en spierklachten. Verder help ik cliënten met huid klachten zoals eczeem en een geïrriteerde huid

 

Een klacht of kwaal mag wel alleen behandeld worden nadat de cliënt heeft verklaard voor deze klacht een bevoegd medicus bezocht te hebben. U hoeft geen verwijzing van een reguliere arts te hebben om door mij behandeld te worden.

 

Hoe werkt dat?

De meest voorkomende manier van behandelen is het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het lichaam (u hoeft zich niet uit te kleden) terwijl u op een stoel zit, of op de behandeltafel ligt.

Terwijl ik u behandel probeer ik inzicht te krijgen in de eventuele blokkades in uw energiesysteem. De blokkades hef ik op zodat uw energie weer doorstroomt en de afvalstoffen worden losgemaakt. Na de eerste behandeling kan de klacht iets verergeren. Als dit gebeurt is dit maar tijdelijk, van korte duur en u hoeft niet ongerust te zijn. Ook kan de behandeling nog dagen doorwerken terwijl u het dagelijkse leven al weer heeft opgepakt.

Hoelang duurt een behandeling

De duur van de behandeling varieert van een half uur tot 90 minuten. Het aantal behandelingen hangt van een aantal factoren af. Over het algemeen zijn bij chronische en-/of langdurige klachten meer behandelingen nodig. In dat geval overleg ik na een aantal behandelingen met u of een voortzetting van de behandeling zinvol en wenselijk is.

 

Wat kan ik verwachten? 

De standaard behandeling van een uur begint met een kennismakingsgesprek. Ik wil dan graag van u weten;

  • met welke hulpvraag u bij mij komt
  • wat uw medische voorgeschiedenis is
  • of u (nog) in behandeling bent bij een arts (ik zal u nooit een reguliere behandeling ontraden!)
  • of u medicijnen gebruikt (ik zal u nooit adviseren hier mee te stoppen!)
  • wat u verwacht van mijn behandeling
  • De standaard behandeling eindigt met een nabespreking.

 

Na de Behandeling

Tijdens een nabespreking vertel ik u waar ik blokkades in uw energie heb gevonden en wat de mogelijke oorzaak van de blokkades is. Ook kunnen we een eventueel behandelplan of vervolgtraject bespreken.

De behandeling zonder begeleidend gesprek van ongeveer een half uur begint met uw hulpvraag waarna de behandeling start. Deze behandelingen zijn meer geschikt voor kort durende pijn klachten of acute klachten.

Meer informatie

Neem u gerust contact met mij op voor meer informatie over de behandeling van uw specifieke klachten.

Contactpagina